logo-wyser

Opšti cilj procesa regrutacije i selekcije jeste da se postigne, uz minimalne troškove, odgovarajući broj i kvalitet zaposlenih koji je potreban da bi se ispunila HR strategija kompanije. Ovaj proces uključuje identifikovanje, evaluiranje i korišćenje najprikladnijih izvora kandidata, kao i primenu odgovarajućih metoda selekcije kako bi se procenile potrebne kompetencije kod kandidata.

Primenom dugogodišnjeg iskustva u osmišljavanju i vođenju uspešnih kampanja regrutacije, kao i dokazanih metoda selekcije kandidata, omogućavamo našim klijentima najviši nivo usluga regrutacije i selekcije. Naši konsultanti poseduju odlično poznavanje tržišta poslova i pružiće vam potrebnu ekspertizu. Uštedećemo vam značajno vreme koje biste utrošili na bavljenje velikim brojem prijava, i smanjićemo značajno vaš obim posla tako što ćemo preuzeti na sebe ceo proces regrutacije, od oglašavanja u vaše ime, preko dostavljanja kandidata iz naših izvora, do kreiranja uže liste potencijalnih kandidata. Putem naših usluga možete pristupiti kandidatima i anonimno ukoliko to želite.

Ponosni smo na naša dostignuća u oblasti regrutacije i selekcije kandidata u regionu. Jedna smo od vodećih HR kompanija i zahvaljujući našim veštinama, znanju i resursima, kao i vrednostima i usmerenosti na postizanje ciljeva, pomažemo našim klijentima da imaju prave ljude u svojoj organizaciji. Uz pomoć širokog spektra instrumenata koje koristimo u procesu selekcije i izuzetno veštog tima konsultanata, razvijamo rešenja i pristupe koji na najbolji način odgovaraju potrebama naših klijenata.

  • Nagrađen tim konsultanata sa širokim iskustvom u različitim industrijama u regionu
  • Preko 1400 uspešno završenih procesa regrutacije i selekcije
  • Baza kandidata od 17.000 prijava
  • Više od 60 zadovoljnih klijenata

Imamo značajno iskustvo u sledećim sektorima: Opšti menadžment, Finansije, Računovodstvo, HR, Inženjering, Proizvodnja, Prodaja, Marketing i Lanac snabdevanja.

 

Priključite se našoj bazi kandidata!