Gi Group sa sedištem u Milanu, jedna je od vodećih svetskih kompanija koje pružaju usluge u oblasti razvoja tržišta rada u preko 40 zemalja na 4 kontinenta. Gi Group posluje u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, regrutacije i selekcije, HR konsaltinga i treninga i team building-a, kao i drugim oblastima u domenu upravljanja ljudskim resurisma.

Rangirani smo od strane organizacije Staffing Industry Analysts kao jedna od najvećih kompanija koje pružaju usluge zapošljavanja, a grupa je takođe i Globalni korporativni član WEC – međunarodne konfederacije privatnih agencija za zapošljavanje.

U 2017. godini Gi Group je globalno sarađivala sa preko 20.000 kompanija, i ostvarila promet od 2 milijarde evra.

U mogućnosti smo da pružimo usluge različitim tipovima klijenata, a naša grupa razvila je ekspertizu vezanu za velike multinacionalne organizacije za koje je implementirala globalna rešenja kroz svoje specijalizovane sektore i posvećene lokalne i internacionalne timove.

Ono što je naša najjača strana je da globalna rešenja prilagođavamo u potpunosti klijentu i trenutku ili razvijamo najbolje moguće rešenje samo za vas.

Za više informacija o grupi posetite www.gigroup.com.