logo-wyser

Usluge regrutacije i selekcije menadzerskih i specijalistickih nivoa pozicija obavljamo kroz brend Wyser.

Usluge potrage za menadžerima (“executive search” ili “head-hunting”) kompanije obično koriste kada tragaju za kandidatima za visoke pozicije za koje postoji ograničen broj potencijalnih kandidata na tržištu, stoga postoji potreba da im se priđe direktno. Ovaj pristup u regrutaciji primenjuje se ili za pozicije koje zahtevaju visoko specijalizovane ili jedinstvene veštine, ili za pozicije srednjeg i visokog menadžmenta. Ovakve pozicije se najčešće ne oglašavaju i nisu poznate širem tržištu, a potencijalni kandidati koji su kvalifikovani mogu biti podjednako nevidljivi ili nedostupni poslodavcima. U tom slučaju, naši konsultanti služe kao veoma važna “garancija poverljivosti” u odnosu između vaše kompanije i potencijalnih kandidata, budući da ćemo odgovarajućim kandidatima prići direktno, ali uz maksimalnu diskreciju.

Posedujemo značajno iskustvo u razvijanju i sprovođenju strategija za individualne procese potrage za specijalističkim i menadžerskim pozicijama. Više od 17 godina organizacije u regionu oslanjale su se na našu kompaniju u svojoj potrebi da razviju efektivne timove lidera. Naš specifičan pristup dolaženju do kandidata, zajedno sa detaljnim poznavanjem tržišta, pomaže nam da razvijemo jake veze sa klijentima i kandidatima. Naš stepen uspešnosti je visok zato što se fokusiramo na ključne oblasti uspešne potrage:

  • Identifikovanje vrhunskih stručnjaka na tržištu rada kao i njihove karijerne motivacije
  • Upoznavanje sa potencijalnim kandidatima kako bismo osigurali poklapanje sa zahtevima klijenta
  • Promovisanje klijenta i vrednost nove poslovne prilike, potencijalnim kandidatima i tržištu

Imamo značajno iskustvo u sledećim sektorima: Opšti menadžment, Finansije, Računovodstvo, HR, Inženjering, Proizvodnja, Prodaja, Marketing i Lanac snabdevanja.

Za više informacija posetite: https://en-rs.wyser-search.com/