Olga i Bisera_Aktuelnosti

 

2018. je godina jubileja, novih izazova i inovativnih HR rešenja!

U 2018. godini obeležavamo 20 godina postojanja Gi Group SpA i 15 godina od osnivanja Gi Group u Srbiji. Ove jubileje prate kontinuirani rast Gi Group Srbija, Hrvatska i Crna Gora sa prihodom od 8,891 miliona evra i profitom od 188.240 evra, kao i promene u vrhu kompanije u cilju permanentnog unapređenja liderskog tima i učvršćivanja vodeće pozicije u regionu i u narednih 15 godina.

Olga Svoboda promovisana je u Internacionalnu direktorku za razvoj (International Solutions Development Director) u okviru internacionalne trening funkcije Gi Grupe, dok je Bisera Gajić preuzela poziciju Direktorke kancelarije Gi Group Srbija, Hrvatska, Crna Gora (Country Manager for Gi Group Serbia, Croatia and Montenegro).

Liderski tim kompanije čine i Marina Delić, rukovoditeljka Sektora za trening i razvoj (Head of Learning and Development Solutions) i Milena Manojlović, rukovoditeljka Sektora za regrutaciju i selekciju (Head of Recruitment and Selection).

 

Marina i Minja_Aktuelnosti

 

Gi Group je jedna od vodećih svetskih kompanija u pružanju usluga iz oblasti razvoja tržišta rada i upravljanja kadrovima. Predano i posvećeno razvija inovativna HR rešenja koja odgovaraju na sve veće izazove tržišta rada, zauzimajući lidersku poziciju u ovom segmentu. Naši klijenti Gi Group prepoznaju i uvažavaju kao dokazano fleksibilnog, pouzdanog i kreativnog poslovnog partnera u svim oblastima upravljanja ljudskim resursima.

 

Ovde možete preuzeti saopštenje za javnost.

You can download the press release here.

 

Podelite članak